Mediterranean Treasures is importeur en distributeur van producten en merken uit Zuid-Europa, met name uit Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. Voor de markt in de Benelux werken wij samen met groothandels, speciaalzaken en delicatessenwinkels.

Med Diet 4

Mediterranean Treasures is een inspiratiebron voor onze businesspartners en consumenten. Door te kiezen voor bewuste, gezonde en lekkere producten ondersteunen wij onze partners en klanten die op zoek zijn naar een gezondere leefstijl.

Niet alleen geven we advies, maar via kookdemonstraties en proeverijen laten wij u het gebruik van mediterrane producten graag zelf ervaren.

De mediterrane leefstijl is al eeuwenlang het bewijs dat het gebruik van verse groenten en goede olijfolie de basis is van een gezonder leven, én bovendien een kwaliteitsimpuls geeft aan genieten.

Mediterranean Treasures geeft u en uw klanten inzicht in gezonde voeding zonder daarbij het gewenste gemak te vergeten. Smaakvolle maaltijden met gezonde ingrediënten zijn binnen handbereik.

De verzamelde kennis over gezonde eigenschappen van mediterrane producten, delen we in het hoofdstuk ‘Onderzoek’ met u. Heerlijke recepten met ingrediënten en bereidingsinstructies vindt u in het hoofdstuk ‘Recepten’. Uw eigen recepten kunt u delen met onze volgers op Facebook en in ons blog kunt u ons uiteraard aanspreken over de gepresenteerde onderzoeken.
Wilt u meer van ons of onze producten weten?
Stuur stuur dan uw reactie via het contactformulier of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.