olivo5 2Olivo’5, extra virgin olijfolie van de Koroneiki olijf, is het merk dat Creterra in de Benelux op de markt presenteert als de representant van de Kretaanse keuken en het Cretan Diet.

De Kretaanse bevolking gebruikt per inwoner ongeveer 35 liter olijfolie. Dat is ook de belangrijkste reden dat de levensverwachting op Kreta gemiddeld langer is als in overige delen van Europa. Het Cretan Diet is overigens de basis voor het Mediterrane Dieet.

olivo5 bottlesCreterra heeft de intentie om samen met Mediterranean Treasures het Mediterrane Dieet als een van haar belangrijkste peilers onder haar visie vastgelegd, om Benelux consumenten vaker op de hoogte te brengen van de belangijke en gezonde voordelen.  Om vaker deze eetstijl te gebruiken om slanker te worden of te blijven, maar vooral om in shape te blijven en weerstand op te bouwen in deze stressvolle maatschappij.

Olivo’5 is een belangrijk olijfoliemerk dat perfect past in de Bewuste, Lekkerder en Gezonde Leefstijl die wij graag met onze consumenten en retailers delen.