Mendez Goncalves

Mendes Gonqalves is onze Portugese leverancier van drie productgroepen binnen het merk Creative, nl; Creative Fruitazijn, Creative Reductieazijn en Creative Hete - en Pirri Pirri sauzen. Verder voeren wij ook de Paladin azijnlijn en Balsamico.

Mendes Gonqalves is een van de belangrijkste producenten van gourmet speciaalproducten in Portugal. Levert naast de bovengenoemde producten in azijnen, mosterd, hete en Piri sauzen ook mayonaises en ketchup.

Mendes Gonqalves is een innovatief bedrijf en heeft nog niet zo lang geleden met haar nieuwe fruitazijnen van Creative op de Sial de Trend en Innovatie Award ontvangen. Sinds de introductie in Nederland geeft de Nederlandse speciaalretailers en delicatessenwinkels Creative steeds vaker plaats op het schap. Als het bij uw Delicatessenwinkel nog niet in het assortiment is opgenomen vraag of zij ons willen benaderen. Consumenten kunnen bij ons gebruikstoepassingen en inspirerende recepten opvragen om het gebruik van deze heerlijke smaakvolle fruitazijnen te ervaren.

Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of surf naar de website van Mendez Goncalves