Creative, meer als een azijnmerk?

Velen denken dat azijn een algemeen zuur is voor gebruik in onze keukens... Is azijn alleen voor gebruik bij kruiden of in salades en groenten? Een innovatie die in uw gerechten werkelijk vernieuwend en vooral heerlijke nieuwe smaken bij u op tafel brengt. Alles wordt opnieuw ontdekt over hoe wij azijn gebruiken en toepassen?

Dus, is het tijd om te accepteren dat u een nieuwe en creatieve uitdaging aangaat. Vernieuwde azijnen voor de consument die op zoek is naar nieuwe gastronomische ervaringen, die graag verrassen door nieuwe en unieke producten. Consumenten die houden van nieuwe producten en worden gebruikt in creatief koken en natuurlijk met Creative azijnen. Gebruik makend van een wereld van verschil in culinaire creaties voor de thuis koks of chefs die graag hun klanten verleiden met nieuwe smaken en daarme verrassed uit de keuken komen.

Creative, een uitdaging in creatief gebruik van ingekookte azijn verrijkt met heerlijk Zuid-Europees fruit. Een exclusief en innovatief product m

et fantastische azijnen verrijkt met kleine chucks van fruit. Verrassend met een heerlijk en uniek zoetzure smaak. Voor verschillende maar wel een originele touch aan uw gerechten, en om de creativiteit van gastronomische consumenten te verblijden.

creative gourmet web

Creative Fruitazijn verrijkt met vruchten voor een unieke en smaakvolle azijn die een vleugje originaliteit aan uw gerechten toevoegt.

Creative maakt geen gebruik van fruitextracten. De geselecteerde vruchtenazijn worden verrijkt met verse pulp of stukjes fruit t. Alleen vers fruit! Vrij van kunstmatige kleurstoffen en aroma's.

Alleen verkrijgbaar in Gourmet en delicatessen winkels

  • Retail groothandels met een gastronomische sectie.
  • Naar de foodservice via distributeurs die gastronomische producten aan top restaurants verkopen.

Website van Mendes Goncalves