Van onze producenten met merken uit Griekenland, Spanje en Portugal presenteren wij een assortiment van smaakvolle gourmet/delicatessen voor de kaas- en delicatessen speciaalzaken en geschenkenwinkels in de Benelux. Voor de gourmet groothandel is een deel van deze producten plus een aanvullend speciaal geselecteerd assortiment beschikbaar.

Producten en merken uit Italië volgen zodra de prijzen weer normaal zijn.

10653356 505304526273439 4475716546282179404 n

Hier vindt u de merken waarmee wij u op reis nemen naar de mediterrane leefstijl: een ontdekkingstocht naar verrassende smaken, eenvoudige maar bijzondere gerechten, ervaringen door onze professionele koks en vooral de mening van onze gebruikers. Zij zijn wat ons betreft de belangrijkste ambassadeur.

Per slot van rekening bepalen de consumenten of onze producten worden gewaardeerd.

Deze merken ondersteunen onze visie op de mediterrane leefstijl, die onze partners en hun klanten helpen te streven naar een bewustere, gezondere en lekkerdere eetstijl.
De gepresenteerde merken hebben een directe link naar hun website. Hiermee kunt u hun achtergrond, visie, missie en relevante informatie verder onderzoeken. Door op de merknaam rechts in beeld te klikken, wordt de informatie over de gekozen producent of het merk zichtbaar. Ook vindt u hier informatie over hun zienswijze op de mediterrane leefstijl. Vooral de ambachtelijke achtergrond bij de geselecteerde bedrijven en hun merken is voor ons een belangrijk keuzecriterium geweest.    

Wilt u meer informatie of presentaties over deze merken ontvangen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.